N247 asfalt vernieuwen

Als gebiedsaannemer voor de provincie Noord-Holland voeren wij het dagelijkse beheer en onderhoud uit. Van dinsdag 22 september tot en met donderdag 24 september 2020 werkzaamheden aan de Provincialeweg (N247) tussen de rotondes bij Oosthuizen en Scharwoude. Het werk wordt tijdens avonden en nachten verricht.

Afsluitingen avonden/nachten

De werkzaamheden vinden van 22 september tot en met 24 september tussen 20.00 en 05.00 uur plaats. Afsluitingen zijn ’s avonds en ’s nachts nodig om het werk zo snel en veilig mogelijk uit te voeren. De N247 is tussen 20.00 en 05.00 uur afgesloten tussen de rotondes bij Oosthuizen en Scharwoude. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid via de N509 en de N243 en vice-versa. Weggebruikers moeten dan rekening houden met mogelijke hinder en langere reistijden (circa 10 minuten). Vanzelfsprekend stellen provincie en gebiedsaannemer alles in het werk om overlast zoveel mogelijk te beperken.

Overdag toegankelijk

Overdag wordt er niet gewerkt, de weg is dan normaal toegankelijk. Wel geldt overdag een snelheidsbeperking naar 50 km/u.

Nood- en hulpdiensten, bestemmingsverkeer en bussen

Nood- en hulpdiensten hebben te allen tijde doorgang. Bestemmingsverkeer kan ’s avonds en ’s nachts niet van de N247 gebruik maken, maar kan vanzelfsprekend altijd de woning bereiken. De parallelwegen van de N247, de Hoornse Jaagweg en de Zesstedenweg blijven toegankelijk. Het werk heeft geen gevolgen voor fietsers en voetgangers. Bussen worden door verkeersregelaars om het werk geleid. De rijtijden van de busdiensten blijven dan ook ongewijzigd. Alle actuele informatie van de busdiensten is beschikbaar via www.ebs-ov.nl/reizen-met-ebs/stremmingen-en-omleidingen/

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH).

Wanneer van vrijdag 31 december 2021 - 20:00 tot zaterdag 1 januari 2022 - 05:00