Stremming scheepvaartverkeer Rekervlotbrug verholpen

Rekervlotbrug

De stremming voor de scheepvaart  van de Rekervlotbrug over het NH-Kanaal te Bergen is vanochtend verholpen door de Combinatie. Door een kapotte lager kon de brug sinds gisterochtend niet meer worden geopend.

Vanochtend werd een hijskraan ingezet om de scheepvaart met spoed weer doorgang te verlenen.

De scheepvaart ondervindt vanaf heden geen hinder meer. Wel is de Rekervlotbrug nu niet toegankelijk voor fietsers. Het duurt enkele dagen voordat de reparatie aan de brug is afgerond. Fietsers worden op dit moment omgeleid via verkeersbegeleiders. Naar verwachting zijn de omleidingsborden voor fietsers uiterlijk vandaag aan het einde van de middag geplaatst.

Vragen?

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.