Werkzaamheden N242 - Uitnodiging inloopavond donderdag 15 februari 2018

30 januari 2018
Luchtfoto Oude Provincialeweg N242

Graag nodigen wij u uit voor de inloopavond rond de voorgenomen werkzaamheden aan de (oude) Provincialeweg N242.

Als gebiedsaannemer voor de provincie Noord-Holland voeren wij het dagelijkse beheer en onderhoud voor de provincie uit. Van 3 april tot en met 18 mei 2018 verrichten wij werkzaamheden aan de (oude) Provincialeweg N242 vanaf de Waarddijk Noord tot aan de Smuigelweg.  Deze werkzaamheden zijn bedoeld om de verkeersveiligheid en doorstroming te verbeteren. Zo worden onder meer de rijbaan en het fietspad vernieuwd.

Wilt u weten wat er wordt gedaan, hoe het werk wordt uitgevoerd en welke omleidingsroutes er worden ingesteld? Wij vertellen u er tijdens de inloopavond N242 graag meer over:

Inloopavond N242 – donderdag 15 februari 2018, 17.00 – 19.00 uur in Hotel/Restaurant De Buizerd, Spoorstraat 124 in Noord-Scharwoude

Kaart met de locatie van Hotel Restaurant De Buizerd

Tijdens de inloopavond bieden we u alle relevante informatie en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Zijn er zaken van uw kant waarmee we tijdens de uitvoering nog rekening kunnen houden? Wij horen het graag! Loopt u even binnen op een moment dat het u schikt tussen 17.00 en 19.00 uur; de avond is opgezet in een informele sfeer. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar deze inloopavond te komen en wilt u na afloop wel op de hoogte gehouden worden van de werkzaamheden? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar kristel.van.boxel@bam.com. De werkzaamheden en omleidingsroutes worden binnenkort ook geplaatst op de website.

Vragen?

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.