Update: Alle geplande werkzaamheden N505 uitgesteld door regen

15 oktober 2019

Alle geplande werkzaamheden in oktober en november op de Drechterlandseweg (N505) tussen Enkhuizen en Hoogkarspel kunnen door de hevige regenval op korte termijn niet doorgaan.

Vanwege de weersvoorspelling kan de aannemer het asfalt niet verwijderen en opnieuw aanbrengen. Hiervoor is droog weer nodig. De werkzaamheden worden op een later moment uitgevoerd wanneer de weersomstandigheden beter zijn. De provincie gaat met de aannemer in overleg over de nieuwe data en de planning wordt afgestemd met omliggende werkzaamheden.

Werkzaamheden N505 Enkhuizen - Hoogkarspel

De provincie Noord-Holland is op maandag 23 september 2019 gestart met de 1e fase van de werkzaamheden aan de Drechterlandseweg (N505) tussen de Gerard Brandweg en de Zijlweg bij Enkhuizen. Op dit gedeelte van de weg wordt nog een deklaag en markering op het asfalt aangebracht. De rest van de werkzaamheden aan de N505 moeten worden uitgesteld. De provincie gaat met de aannemer in overleg over een nieuwe fasering en planning van de werkzaamheden.

Vragen?

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.