Start werkzaamheden N509: 9 september 2019

18 september 2019

De werkzaamheden aan de N509 zijn door de provincie Noord-Holland gestart op 9 september 2019. De onderhoudsaannemer is begonnen met het frezen van het wegdek. De werkzaamheden worden met een nieuw type freesmachine uitgevoerd. De nieuwe freesmachine is de stilste in zijn soort en wordt speciaal ingezet door de provincie en aannemer BAM Infra om geluidsoverlast te verminderen.

Hinder

De werkzaamheden veroorzaken zowel overdag als in de avond en nacht hinder vanwege het bouwgeluid en de verkeersomleidingen. De provincie en de onderhoudsaannemer doen er alles aan om hinder en omleidingen zoveel mogelijk te beperken. Goed te weten is dat de N509 overdag altijd in noordelijke richting toegankelijk blijft, dus vanuit Noordbeemster naar de N243.

Vragen?

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.