Avondafsluitingen Westerweg (N242) bij Heerhugowaard en Waarland

22 maart 2019 11:39
Avondafsluitingen Westerweg (N242) bij Heerhugowaard en Waarland

In de avond en nacht van 27 op 28 maart 2019 wordt de Westerweg (N242) op 2 plekken  afgesloten. De provincie Noord-Holland voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het spoorviaduct in Heerhugowaard en het spoorviaduct bij Waarland ten noorden van Heerhugowaard.

De werkzaamheden aan beide spoorviaducten vinden plaats in de avond en nacht van woensdag 27 maart om 20.00 uur tot donderdag 28 maart 2019 4.00 uur.

Spoorviaduct Heerhugowaard (N242)

Het spoorviaduct in Heerhugowaard wordt afgesloten voor beide richtingen, zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd. Nood- en hulpdiensten kunnen wel indien nodig met gepaste snelheid door het afgesloten gedeelte.

Omleiding Heerhugowaard

Verkeer dat over de Westerweg (N242) rijdt wordt beide richtingen op omgeleid via de Zuidtangent en de Westtangent in Heerhugowaard. De omleiding levert een vertraging van maximaal 5 minuten op.  

Spoorviaduct Waarland (N242)

Tijdens de werkzaamheden aan het spoorviaduct bij Waarland wordt alleen de rijbaan richting Verlaat afgesloten. Nood- en hulpdiensten kunnen wel indien nodig met gepaste snelheid door het afgesloten gedeelte. Verkeer dat uit Verlaat komt heeft geen last van de werkzaamheden.

Omleiding Waarland

Het verkeer op de Westerweg (N242) richting Verlaat wordt omgeleid via de Hasselaarsweg door Pannekeet en de Middenweg door De Noord. De omleiding zorgt voor een vertraging van 5 tot 10 minuten.  

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via Twitter (@ProvincieNH).