Spoedreparatie Westerweg (N242) Heerhugowaard

12 april 2019 09:50

De provincie Noord-Holland verricht zaterdaq 13 april 2019 een spoedreparatie aan de waterleiding langs de Westerweg (N242) in Heerhugowaard, tussen afslag Edisonstraat en afslag Zuidtangent.

Het werk vindt plaats vanaf 9.00 uur, de verwachte eindtijd die dag is nog niet bekend. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren, wordt het verkeer op de Westerweg vanuit beide richtingen omgeleid.

Omleiding

De omleidingsroute loopt via de Edisonstraat, Marconistraat, Nijverheidsstraat, Industriestraat en Zuidtangent (vice-versa, circa 300 meter). Het verkeer moet rekening houden met een vertraging van ongeveer 5 minuten. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om hinder zoveel mogelijk te beperken. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de weg onmiddellijk opengesteld.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden worden ook geplaatst op de website van Gebiedscontract Midden-Noord en zijn te volgen via Twitter (@ProvincieNH).